Fabrikken til produsenter av espressomaskiner

1

se produksjonen av espressomaskiner


Gizmodo har nettopp gjort en artikkel på hvordan profesjonelle espressomaskiner lages. Nettstedet har besøkt den italienske espressomaskinprodusenten La Marzocco sin fabrikk i Seattle. Maskinene lages riktignok i Italia men sendes til fabrikken i Seattle for inspeksjon og vasking. La Marzocco har produsert espressomaskiner i 85 år og deres siste modell Strada ble designet i USA.

En annen fabrikk som ble besøkt i videoen er den forholdsvis nye espressomaskinprodusenten Slayer fra USA. Dette selskapet har som mål å redefinere hva en espressmaskin er og hva den kan gjøre. Dette vil de gjøre med såkalt “pressure profiling”, det vil si muligheten til å kontrollere og endre presset under tappingen av en espressoshot. Også Slayer sine maskiner er designmessig vakre i sandblåst metall og tre.

Dersom om du tenker at det kunne vært fristende å hatt en maskin fra La Marzocco eller Slayer hjemme så bør du nok tenke om igjen da dette er maskiner beregnet på det komersielle markedet og de koster opp mot 150 000 kroner. Men det er imidlertid gratis å nyte denne videoen fra fabrikkene til La Marzocco og Slayer, legg merke til hvordan La Marzocco er et selskap fyllt med en rik historie og maskinene har et tradisjonelt men vakkert design mens Slayer med sine tredjegenerasjon espressomaskiner har et moderne design.

Du kan se video av de flotte espressomaskinene her.

Del dette innlegget

Siste artikler

Ett svar til “Fabrikken til produsenter av espressomaskiner”

  1. [...] i mat [NRK] Trendene i amerikansk kjøttindustri er naturlig og lokalprodusert mat [Nationen] Her produseres espressomaskinene [Test av kaffemaskiner] Er det verdt å dra til Gardermoen for å drikke hipster-kaffe? [RB] Noen [...]

Legg igjen en kommentar

© 2018 Testavkaffemaskiner.com. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Ute etter ny mobil?. Sjekk ut tester av mobil før du bestemmer deg!