Test av DELONGHI BCO420 Espressomaskin

1
Vår vurdering
Samlet karakter
Design
Brukervennlighet
Kafferesultat
Pris

Vi tester espressomaskinen BCO420  fra produsenten Delonghi

Vi tester DELONGHI BCO420 Espressomaskin.

Generelt om DELONGHI BCO420 Espressomaskin

Denne praktiske kombimaskinen fra Delonghi kan lage både espresso og filterkaffe. Sjekk prisen på DELONGHI BCO420 Espressomaskin.

Fordeler ved DELONGHI BCO420 Espressomaskin

Det er en rekke bra og praktiske momenter ved denne kaffemaskinen fra Delonghi. For det første er det nyttig at man kan lage filterkaffe i tillegg til espresso slik at man ikke trenger en vanlig kaffemaskin i tillegg til denne maskinen. Det at man kan bruke papirkapsler fra E.S.E. også fleksibiliteten i kaffemaskinen ytteligere.

Maskinen har en veldig nyttig refillseksjon som dras ut i front av maskinen når du skal fylle på kaffe, dermed unngår du å møtte dreie eller dra ut maskinen der den f. eks står på kjøkkenbenken. Filtreringsystemet er også av høy kvalitet, noe som er viktig for et godt resultat på espressoen. Maskinen har i tillegg en egen funksjon for å lage cappuccino med et spesielt emulsjonssystem som skal sikre riktig konsistens for cremaen. Vanntanken holder 1,2 liter og kan lett tas ut/settes inn, noe som gjør det lett å fylle på og rengjøre den.

Maskinen er videre forholdsvis hurtig i bryggetid, ved tilberedningen av espresso bruker maskinen ca 2 minutter for å varme opp til riktig tempratur og rundt 30 sekunder for å fylle espressokoppen.

Ulemper ved DELONGHI BCO420 Espressomaskin

Dette er en maskin i den billigere delen av espressosegmentet og resultat når det gjelder espresso blir ikke like bra som når mam benytter en dyrere maskin med mer avanserte former for tempraturkontroll. Designet er ikke spektakulert men maskinen kan heller ikke kalles for stygg.

Oppsummering av denne kaffemaskinen:

En god maskin i den billigere delen av espressosegmentet som passer bra til hjemmebruk for de som ikke vil legge alt for mye penger i en espressomaskin. Fleksibiliteten ved at man også kan brygge vanlig filterkaffe gjør at maskinen også egner seg som en kostnadseffektiv løsning på mindre kontorer og lignende.

Sjekk prisen på DELONGHI BCO420 Espressomaskin.

Test av DELONGHI BCO420 Espressomaskin3.85416666667admin2012-06-06 03:29:16

Vi tester DELONGHI BCO420 Espressomaskin.

Generelt om DELONGHI BCO420 Espressomaskin
Denne praktiske kombimaskinen fra Delonghi kan lage både…

Test av espressomaskinerTest av DELONGHI BCO420 Espressomaskin

Vi tester DELONGHI BCO420 Espressomaskin.

Generelt om DELONGHI BCO420 Espressomaskin
Denne praktiske kombimaskinen fra Delonghi kan lage både…

Del dette innlegget

Lignende artikler

Ett svar til “Test av DELONGHI BCO420 Espressomaskin”

  1. [...] BCO260 er et marginalt rimeligere alternativ til Delonghi BCO420 og har mange likheter med den maskinen. Dette er en fleksibel espressomaskin som også har [...]

Legg igjen en kommentar

DesignBrukervennlighetKafferesultatPris
© 2018 Testavkaffemaskiner.com. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Ute etter ny mobil?. Sjekk ut tester av mobil før du bestemmer deg!