Test av DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000

0
Vår vurdering
Samlet karakter
Design
Brukervennlighet
Kafferesultat
Pris

Her finner du en test av espressomaskinen ESAM 400 fra Delonghi

Vi tester DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000.

Generelt om DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000

Helautomatisk espressomaskin fra Delonghi med en rekke nyttige funksjoner. Sjekk prisen på DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000.

Fordeler ved DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000

Dette er en bra espressomaskin i mellomprissegmentet som egner seg svært bra til hjemmebruk. Ettersom prosessen er helautomatisert er det vanskelig for brukeren å gjøre feil i bryggeprosessen. Resultat er en espresso som er meget god på aroma og smak. Det er bra at man kan brygge to kopper i en enkelt bryggesekvens og på denne måten spare tid.

Det er enkelt for brukeren å jusere kaffemalingen som har 13 ulike innstillinger alt ettersom hvordan man vil ha malt kaffen men maskinen støtter også ferdigmalt kaffe dersom man heller ønsker å bruke dette. Også instillinger for temratur, vannkvalitet osv er enkelt tilgjengelig. Maskinen har også en “instant reheat” funksjon som sikrer en optimal vanntempratur uavhengig av hvor lang tid det går mellom to serverte kopper med espresso. Vi liker også spesielt godt at maskinen har et heltautomatisk skylle- og avkalkingsprogram som gjør at man bruker minimal tid på å rengjøre maskinen og som sikrer et godt kafferesultat.

Ulemper ved DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000:

Det er ingen klare negative aspekter med denne maskinen, problemet er at det finnes mange solide maskiner i dette prissegmentet og denne espressomaskinen har derfor mange utfordrere også fra egen produsent. Vi synes også at designet er noe klumpete selv om byggkvalitet absolutt er god.

Oppsummering av denne kaffemaskinen:

Et bra valg, spesielt som en espressomaskin hjemme, ettersom maskinen er helautomatisert er det kanskje et spesielt godt valg for en som vil kjøpe espressomaskin til hjemmebruk for første gang?.

Sjekk prisen på DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000.

 

Her kan du se en video av Delonghi ESAM 4000 i aksjon

 

 

Test av DELONGHI Espressomaskin ESAM 40003.95833333333admin2012-06-05 19:32:35

Vi tester DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000.

Generelt om DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000
Helautomatisk espressomaskin fra Delonghi med en re…

Test av espressomaskinerTest av DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000

Vi tester DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000.

Generelt om DELONGHI Espressomaskin ESAM 4000
Helautomatisk espressomaskin fra Delonghi med en re…

Del dette innlegget

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar

DesignBrukervennlighetKafferesultatPris
© 2018 Testavkaffemaskiner.com. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Ute etter ny mobil?. Sjekk ut tester av mobil før du bestemmer deg!