Test av KENWOOD kMix CM024 kaffemaskin

0
Vår vurdering
Samlet karakter
Design
Brukervennlighet
Kafferesultat
Pris

Test av kaffemaskinen kMix CM024 fra Kenwood


Vi tester kaffemaskinen kMix CM024 fra Kenwood.

Generelt om KENWOOD kMix CM024

Filtermaskin fra Kenwood som opptar liten plass på kjøkkenbenken og kan lage opptil seks kopper kaffe om gangen med en vannbeholder på 0,75 liter.

Fordeler ved KENWOOD kMix CM024

kMix designet fra Kenwood er et forholdsvis stilig design, forøvrig mye stiligere enn det som fremgår av bildet (se videon til slutt, den er av samme maskin men i rød). Byggkvaliteten er god da den er bygget i aliminium noe som bidrar til kulhetsfaktoren. ThermoGen systemet som denne kaffemaskinen benytter seg av bidrar til at kaffen traktes under optimale temperaturforhold og dette bidrar til at kvaliteten på kaffen som produseres er god så lenge du bruker god kaffe til å begynne med selvsagt.

I tillegg har maskinen et OptiTemp system som er designet for å holde kaffen varm under lengre tid uten å ødelegge smaken. Maskinen er videre brukervennlig og alt gjøres med et “et touch” kontrollsystem, dette gjelder også anti-dråpesystemet som også er funksjonibelt i maskinen.

Ulemper ved KENWOOD kMix CM024

En mindre designfeil er at lokket på kaffebholderen kun kan åpnes i 90 grader, dette gjør at du ikke kan fjerne lokket helt når du skal rengjøre og tørke beholderen. Kapasiteten er videre i det mindre sjiktet da du kun kan brygge seks kopper om gangen.

Oppsummering av denne kaffemaskinen:

Alt i alt er KENWOOD kMix CM024 en meget god kaffemaskin. Passer spesielt bra for single eller små familier da den tar liten plass på kjøkkenet. Dersom man skal brygge større mengder kaffe om gangen er det derimot ikke et like naturlig valg.

Sjekk prisen på KENWOOD kMix CM024

Sjekk ut denne videon av KENWOOD kMix CM024

Test av KENWOOD kMix CM024 kaffemaskin4.375admin2012-03-13 22:16:46
Vi tester kaffemaskinen kMix CM024 fra Kenwood.

Generelt om KENWOOD kMix CM024
Filtermaskin fra Kenwood som opptar liten plass på kjøkkenbenke…

Test av kaffemaskinerTest av KENWOOD kMix CM024 kaffemaskin
Vi tester kaffemaskinen kMix CM024 fra Kenwood.

Generelt om KENWOOD kMix CM024
Filtermaskin fra Kenwood som opptar liten plass på kjøkkenbenke…

Del dette innlegget

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar

DesignBrukervennlighetKafferesultatPris
© 2018 Testavkaffemaskiner.com. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Ute etter ny mobil?. Sjekk ut tester av mobil før du bestemmer deg!