Test av KRUPS KM 5055 kaffemaskin

0
Vår vurdering
Samlet karakter
Design
Brukervennlighet
Kafferesultat
Pris

Vi tester Krups sin kaffemaskin KM5055


Vi tester kaffemaskinen KRUPS KM 5055.

Generelt om KRUPS KM 5055

Denne kaffemaskinen fra Krups har en kapasitet på hele 12 kopper og baserer seg på Power Brew Technology-systemet som etter sigende skal gi ekstra rask tilberedningsprosess. Dette er ikke en kapselmaskin men en kaffemaskin som brukes med malt kaffe.

Fordeler ved KRUPS KM 5055

Denne maskinen er en arbeidshest av en kaffemaskin med en meget nyttig teknologi. Selv om det finnes andre kaffemaskiner som baserer seg på samme teknologi (PowerBrew og automatisk drypp) så er denne blant de rimeligste maskinene i denne kategorien. Men det ser ikke ut til å ha gått utover kvaliteten i dette tilfellet. Maskinen har en automatisk startfunksjon som er veldig nyttig og du kan stille den inn på to forskjellige måter, for eksempel en automatisk startinstilling for ukedagene og en annen for helg. Dette er no nyttig ettersom de fleste av oss står opp på forskjellige tidspunkter i uken enn vi gjør i helgen.

Annen nyttig teknologi på denne kaffemaskinen er vannfiltreringssystemet DuoFilter. Dette er noe som bidrar til å gi et meget godt kafferesultat, med denne maskinen slipper man sur kaffe. Maskinen har også en flott digital LCD skjerm. PowerBrew teknologien gjør også at man sparer inn cirka 25 prosent på bryggetiden i forhold til andre maskiner. Maskinen er nett og tar således liten plass på kjøkkenbenken.

Denne Krups-maskinen kommer også med en automatisk stopp funksjon som kan holde kaffen varm i opptil 3 timer.

Ulemper ved KRUPS KM 5055

Det er ikke mange åpenbare ulemper med denne maskinen bortsett fra at det muligens ikke er det mest stilfulle designet vi har sett.

Oppsummering av denne kaffemaskinen:

Dette er en maskin som vi trygt kan anbefale dersom du er på jakt etter en kaffemaskin som baserer seg på malt kaffe og ikke kapsler. Med sin kapasitet på 12 kopper er den flott å når man har gjester på besøk eller på et mindre kontor.

Sjekk prisen på KRUPS KM 5055

Test av KRUPS KM 5055 kaffemaskin4.375admin2012-03-13 22:13:33
Vi tester kaffemaskinen KRUPS KM 5055.

Generelt om KRUPS KM 5055
Denne kaffemaskinen fra Krups har en kapasitet på hele 12 kopper og baserer se…

Test av kaffemaskinerTest av KRUPS KM 5055 kaffemaskin
Vi tester kaffemaskinen KRUPS KM 5055.

Generelt om KRUPS KM 5055
Denne kaffemaskinen fra Krups har en kapasitet på hele 12 kopper og baserer se…

Del dette innlegget

Siste artikler

Legg igjen en kommentar

DesignBrukervennlighetKafferesultatPris
© 2018 Testavkaffemaskiner.com. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Ute etter ny mobil?. Sjekk ut tester av mobil før du bestemmer deg!