Test av Philips kaffetrakter Café Gourmet HD5410

0
Vår vurdering
Samlet karakter
Design
Brukervennlighet
Kafferesultat
Pris

Test av Philips Café Gourmet HD5410 kaffemaskin

Denne kaffetrakteren fra Philips kan sies å ha et opsiktsvekkende stilig design. Philips Cafe Gourmet kan lage opptil 12 kopper. Trakteren er ikke utstyrt med egen aromavelger. Kaffens aroma har uansett mer å gjøre med mengde kaffe og hva slags type kaffe du bruker samt kaffens ferskhet og lite men hva slags funksjon som finnes på selve kaffemaskinen. Det er dermed ikke noe tap at Philips Cafe Gourmet ikke er utstyr med denne funksjonen. Kaffemaskinen er imidlertid utstyrt med anti-dråpe system. Denne funksjonen gjør at det stopper å renne kaffe fra filterbeholderen når man fjerner kannen. Spørsmålet er hvor nyttig denne funksjonen er da den første kaffen som traktes alltid vil være sterkere enn det som kommer ut mot slutten. For et gjevnt resultat er det derfor lønnsomt å la trakteprosessen ferdigstilles og så røre godt i kaffekannen.

Ellers benytter denne kaffemaskinen seg av kastbare engangsfiltere. Filterbeholderen er avtagbar og maskinen er lett å rengjøre. Kaffemaskinen er altså en fullt ut funksjonibel maskin med et lekkert design og er lett å rengjøre. Det som trekker ned er imidlertid selve kafferesultatet. Kaffemaskinen oppnår forholdsvis lav temperatur ved bryggingen og dette har en tendens til å føre til i over gjenomsnittlig sur kaffe.

Sjekk prisen på Philips Cafe Gourmet HD5410

Videoklipp av Philips Café Gourmet HD5410 kaffemaskin

Test av Philips kaffetrakter Café Gourmet HD5410 3.33333333333admin2012-03-13 21:59:09

Denne kaffetrakteren fra Philips kan sies å ha et opsiktsvekkende stilig design. Philips Cafe Gourmet kan lage opptil 12 kopper. Trakteren er ikk…

Test av kaffetraktereTest av Philips kaffetrakter Café Gourmet HD5410

Denne kaffetrakteren fra Philips kan sies å ha et opsiktsvekkende stilig design. Philips Cafe Gourmet kan lage opptil 12 kopper. Trakteren er ikk…

Del dette innlegget

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar

DesignBrukervennlighetKafferesultatPris
© 2018 Testavkaffemaskiner.com. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Ute etter ny mobil?. Sjekk ut tester av mobil før du bestemmer deg!