Test av Philips Kaffemaskin SENSEO HD7810

1
Vår vurdering
Samlet karakter
Design
Brukervennlighet
Kafferesultat
Pris

Dette er en test av Philips Senseo HD7810 kaffetrakter

Philips Senseo HD7810 er en enkel kaffemaskin med et behagelig prisnivå. Men enkel mener vi at dette er en kapselmaskin som er lett å bruke. Dette har gjort den til et ganske populært valg.

Generelt om Philips Senseo HD7810

Dette er en kapselmaskin som automatisk justerer vannmengden slik at man oppnår så bra resultat som mulig i bryggingen. Philips Senseo HD7810 har avtakbar vannbeholder som tar 750 ml, noe som bør holde til rundt fem kopper kaffe. Maskinen benytter seg av Senseo-kapsler som kommer i et bredt utvalg. Maskinen er laget i plastikk med er av tilredstillende byggekvalitet og lokket på toppen låses sikkert (du hører det er låst med et klikk).

Fordeler ved Philips Senseo HD7810:

Du kan bruke enkelte andre kapsler enn Senseo men disse vil ikke alltid passe og smaksresultat blir muligens ikke optimalt. Dersom ikke kapselen passer kan du i såfall benytte deg av dobbelkapselbeholderen. Strømindikatoren vil blinke når vannet er ferdig og alt er klart til å insette kapselen. Lyset blinker så igjen når vannet er tømt. Denne kaffemaskinen er i tillegg stillegående og blir ikke spesielt varm ved bruk. Kafferesultatet i form av smak er over forventning spesielt med tanke på den billige prisen.

Ulemper ved Philips Senseo HD7810:

Maskinen har forholdsvis liten kapasitet, kun to kopper om gangen og vannbeholderen holder kun til fem kopper. Det er også en ulempe at du bare kan bruke kaffekapsler og fortrinnsvis Senseo da det blir stadig mer vanlig at kaffemaskinene gir mulighet for å brygge te og andre kaffevarianter.

Oppsummering av denne kaffemaskinen:

Philips Senseo HD7810 gir alt i alt god verdi for pengene. Den er rask og meget brukervennlig. Den er lett å holde ren. Det er et ypperligvalg dersom du bare vil ha en enkel maskin hjemme eller en sekundær maskin på kontoret/hytta.

Sjekk prisen på Philips Senseo HD7810

Test av Philips Kaffemaskin SENSEO HD7810 4.16666666667admin2012-03-13 22:02:04

Philips Senseo HD7810 er en enkel kaffemaskin med et behagelig prisnivå. Men enkel mener vi at dette er en kapselmaskin som er lett å bruke. Det…

Test av kaffemaskinerTest av Philips Kaffemaskin SENSEO HD7810

Philips Senseo HD7810 er en enkel kaffemaskin med et behagelig prisnivå. Men enkel mener vi at dette er en kapselmaskin som er lett å bruke. Det…

Del dette innlegget

Lignende artikler

Ett svar til “Test av Philips Kaffemaskin SENSEO HD7810”

  1. [...] kvalitetskaffe. Dersom du har en preferanse for Philips Senseo kaffemaskin bør du heller vurdere Philips SENSEO HD7810 eller en annen kaffemaskin fra Philips. Test av Philips Senseo Viva Cafe HD7825 [...]

Legg igjen en kommentar

DesignBrukervennlighetKafferesultatPris
© 2018 Testavkaffemaskiner.com. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Ute etter ny mobil?. Sjekk ut tester av mobil før du bestemmer deg!