Test av ROWENTA Brunch Isotherme CT278 kaffemaskin

0
Vår vurdering
Samlet karakter
Design
Brukervennlighet
Kafferesultat
Pris

Vi tester kaffemaskinen Brunch Isotherme CT278 fra ROWENTA


Vi tester kaffemaskinen Brunch Isotherme fra ROWENTA.

Generelt om ROWENTA Brunch Isotherme CT278

Denne kaffemaskinen fra den franske kjøkkenutstyrsprodusenten ROWENTA er en designmessig fryd for øyet. Denne maskinen baserer seg på vanlig filtermalt kaffe. Men er kaffen den lager god nok?.

Fordeler ved ROWENTA Brunch Isotherme CT278

Som nevnt har denne kaffemaskinen et moderne og stilig utseende som vil ta seg bra ut på kjøkkenbenken. I tillegg er byggkvaliteten svært god i skifer og rustfritt stål. Vi liker også at den har en automatisk stopp funksjonen som holder kaffen varm i opptil fire timer. I tillegg er maskinen utstyrt med dryppstopp samt automatisk varsellampe for når kaffemaskinen bør avkalkes. Kaffen som maskinen produserer er mer enn godkjent. Kaffemaskinen er også enkel i bruk.

Ulemper ved ROWENTA Brunch Isotherme CT278

Det er to negative aspekter ved denn kaffemaskinen fra ROWENTA. For det første kan det være noe vanskelig å rengjøre da halsen er forholdsvis smal og det dermed lett kan sitte igjen kafferester. Dette kan forringe resultatet til neste gang du skal brygge kaffe. For det andre så går det forholdsvis kort til mellom hver gang varselindikatoren varsler om at kaffemaskien må avkalkes. Når vi bruker maskinen hyppig snakker vi cirka hver 14 dag. Om det er et reellt behov for kalking så ofte eller om det bare er indikatoren som er innstillt feil viten ikke men vi antar at det er det sistnevnte som er problemet.

Oppsummering av denne kaffemaskinen:

Dette er absolutt en godkjent kaffemaskin med et nydelig design. Passer spesielt bra dersom man har behov for å holde kaffen varm over lengre tid uten å måtte brygge nytt (for eksempel i et kontormiljø).

Sjekk prisen på ROWENTA Brunch Isotherme CT278

Test av ROWENTA Brunch Isotherme CT278 kaffemaskin4.16666666667admin2012-03-13 22:14:54
Vi tester kaffemaskinen Brunch Isotherme fra ROWENTA.

Generelt om ROWENTA Brunch Isotherme CT278
Denne kaffemaskinen fra den franske kjøkkenut…

Test av kaffemaskinerTest av ROWENTA Brunch Isotherme CT278 kaffemaskin
Vi tester kaffemaskinen Brunch Isotherme fra ROWENTA.

Generelt om ROWENTA Brunch Isotherme CT278
Denne kaffemaskinen fra den franske kjøkkenut…

Del dette innlegget

Siste artikler

Legg igjen en kommentar

DesignBrukervennlighetKafferesultatPris
© 2018 Testavkaffemaskiner.com. Alt innhold er beskyttet av åndsverkloven. Ute etter ny mobil?. Sjekk ut tester av mobil før du bestemmer deg!